L4tje: inspiratie, fotografie, tuin, leven!

Mijn foto
Dit ben ik in woorden en zinnen: juf,dierenliefhebster,levensgenieter,blij met mijn vriendinnen,altijd bezig,ik heb het allerliefste vriendje,hou van het leven, trots op mezelf,spontaan, kletster,theedrinken,kleding-gek,lekker eten,hou van rommelen in mijn huisje,altijd tijd voor verandering,ambitieus,schoon,ijdel,strever,creatief (al zou ik nog veel creatiever willen zijn en ja...wat nog niet meer...?

vrijdag 24 juni 2011

Tutten in de tuin!


zelf bloemen kweken in kas!


ieder begin is mooi...
Nee, tutten in de tuin is geen nieuwe hype om de tuin te gebruiken als je nieuwe
kaptafel...
Tutten in de tuin heeft niets te maken met het mooier maken van jezelf (al wordt mijn innerlijk er een stuk mooier van!), maar alles met de liefde voor rommelen, spitten, graven en woelen in de tuin.
droomplekje...
Bij ons eigen paradijsje, 5 minuten van onze heerlijke flat, voelen we ons dorps in een wereldstad en zo groen als het gras wat er ligt. Met je handen in de aarde maakt het hoofd leeg! Bloemen zaaien, klussen, visjes zien groeien, diertjes begroeten en elke keer weer dat voldane gevoel van 'de perfecte tuin' mee naar huis nemen als je het poortje achter je dicht sluit...
kruiden uit eigen tuin!

Of het een hoop werk is? Ja! Of we er stiekem weleens een ietsiepietsie van balen als we het eigenlijk net iets te druk hebben en het onkruid ons weer toelacht? Ja!
tsja...

Overstijgt dat gevoel het gevoel van het heerlijke buitenleven? Nee!
Dit was een klein fotoverslagje, dat altijd zal worden vervolgd...

2 opmerkingen:

  1. ooohh... ik loop achter! Je hebt gewoon alweer zitten bloggen! :) Mooi tuintje hoor, prima weertje om daar te vertoeven!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hi hi...ja, ik had tijd over he...maar nu nog volgers verzamelen...al vind ik het voor mezelf al een leuk naslagwerk hoor..

    BeantwoordenVerwijderen

Wil je ergens op reageren? Klets maar raak...